για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

σύσκεψη αγροτικών συλλόγων σήμερα στον Παλαμά

ανακοίνωση της ΕΟΑΣΚ
Συνεδρίασε το ΔΣ της ΕΟΑΣΚ και συζήτησε τη συνέχιση των αγωνιστικών πρωτοβουλιών για την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων των μικρομεσαίων αγροκτηνοτρόφων.
Αποφάσισε να πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου και ώρα 8μμ πλατιά σύσκεψη Αγροτικών Συλλόγων και αγροτών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Παλαμά που θα περιλαμβάνει:
1. Ενημέρωση για τη συνάντηση της πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης 
2. Ενημέρωση για τη νέα ΚΑΠ
3. Ενημέρωση για την φορολόγηση των αγροτών από τον πρόεδρο των φοροτεχνικών ν Καρδίτσας κ. Παπαδημητρίου Γ.
4. Ενημέρωση για την κτηνοτροφία κλπ
5. Προγραμματισμό δράσης
Επίσης συζητήθηκε και το ζήτημα για την πιστοποίηση της ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων και εξέφρασε την αντίθεσή του στην πληρωμή της πιστοποίησης από τους αγρότες

Το ΔΣ καλεί τους αγρότες να μη βιαστούν να πληρώσουν ένα ακόμα νέο χαράτσι αλλά να οργανώσουν τον αγώνα τους προκειμένου να γίνει από το κράτος δωρεάν η πιστοποίηση (χωρίς παράβολο και χωρίς πληρωμένα σεμινάρια σε ιδιώτες ή μη). Είναι άλλωστε ένα από τα ζητήματα που τέθηκαν στη συνάντηση με τον υπουργό  όπου απαιτήθηκε να ικανοποιηθεί το αίτημα της κατάργησης του χαρατσιού.
Καλούνται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι να συσπειρωθούν στους αγροτικούς συλλόγους και να παίρνουν αγωνιστικές πρωτοβουλίες για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν. Να πάρουν μέρος στη σύσκεψη που θα γίνει τη Μ Δευτέρα στις 8μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Παλαμά.

ΤΟ ΔΣ της ΕΟΑΣΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου