για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

στην πλατεία Πλαστήρα η αυριανή συγκέντρωση για την κοινωνική ασφάλιση και την ΕΡΤ

κάλεσμα φορέων
«Εμείς οι εκπρόσωποι φορέων που συμμετείχαμε στην σύσκεψη για την κοινωνική ασφάλιση, καταγγέλλουμε  την κυβέρνηση, που με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου επέλεξε να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, πετώντας, στην κυριολεξία, στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους και εργαζόμενες.
Καταδικάζουμε την πολιτική της κυβέρνησης, η οποία αφαιρεί το δικαίωμα του λαού στη δημόσια ενημέρωση, και την προσπάθεια φίμωσης του 902 που αναμεταδίδει το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση  και αλληλεγγύη μας στους  εργαζόμενους και εργαζόμενες στην ΕΡΤ, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τους χιλιάδες ανέργους και απολυμένους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
Ταυτόχρονα αποφασίζουμε την Τετάρτη 19 Ιούνη στις 8.30 μμ στην πλατεία Πλαστήρα στη μεγάλη συγκέντρωση που οργανώνεται για την κοινωνική ασφάλιση, να εκφραστεί και η αλληλεγγύη στους εργαζομένους της ΕΡΤ.
Καλούμε όλο το λαό της Καρδίτσας να κάνει δική του υπόθεση τον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ και παράλληλα καλούμε και τους εργαζόμενους στη Δημόσια Ραδιοφωνία και Τηλεόραση να συστρατευθούν και να μοιραστούν τον ίδιο αγώνα με όλους τους εργαζόμενους ενάντια στην πολιτική που τους στέλνει στην ανεργία και στη ζωή χωρίς δικαιώματα».

κάλεσμα του ΔΣ της ΕΛΜΕ
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας, σας προσκαλεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 και ώρα 8.30 μμ, στην πλατεία Πλαστήρα, με θέμα την διαμαρτυρία για την καταβαράθρωση των συντάξεων και της κοινωνικής ασφάλισης, δεδομένου ότι η βάρβαρη επίθεση κυβέρνησης και Ε.Ε. έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα και η κατάσταση αναμένεται να χειροτερεύσει δραματικά το επόμενο διάστημα.
Για το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΕΙΝΑΡΑΣ

 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΡΕΝΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου