για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

23 & 24 Μάη: εκλογές στο σωματείο εμποροϋπαλλήλων ν. Καρδίτσας


Τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μια τριετία τώρα απ 'τις προηγούμενες εκλογές τα αντιμετωπίσαμε μαζί. Απολύσεις, απλήρωτα μηνιάτικα, ανασφάλιστη εργασία, εργοδοτική τρομοκρατία και ότι άλλο ζήτησε οποιοσδήποτε συνάδελφος. Ήμασταν πάντα εκεί δίχως να λογαριάζουμε το οποιοδήποτε κόστος.

Σ 'αυτές τις μάχες μικρές και μεγάλες μπήκαμε μπροστά προσπαθώντας να έχουμε στυλοβάτες όλους εσάς. Πάντα επιμέναμε και θα επιμένουμε πως η δύναμη κάθε σωματείου είναι τα μέλη του που δραστηριοποιούνται και παλεύουν για τα δικαιώματά τους και το δίκιο της τάξης τους, της εργατικής τάξης.
Σας καλούμε συνάδελφοι να συμμετάσχετε όλοι στις εκλογές του Σωματείου που θα πραγματοποιηθούν στις 23 & 24 Μάη (Πέμπτη & Παρασκευή) από τις 11:00 πμ ως τις 6:00 μμ στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας.
Το σωματείο δεν είναι κάτι απρόσωπο και ξένο. Φτιάχνεται και δυναμώνει με τη δική σου φωνή, με τη δική σου συμμετοχή συνάδελφε, συναδέλφισσα. Είναι ευθύνη όλων μας να το πλαισιώσουμε, να το στηρίξουμε και να το δυναμώσουμε στις εκλογές με την ψήφο μας.
Όσο πιο δυνατό βγει το σωματείο μας τόσο πιο δυνατός θα είναι ο κάθε εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα της Καρδίτσας και τόσο πιο μεγάλο στήριγμα θα έχει σε οποιαδήποτε δυσκολία. 
   Η Γραμματέας 

Αναστασίου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου