για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

για επικοινωνία: aristerastikarditsa@gmail.com

αριστερά στην Καρδίτσα | facebook

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Όλοι στη διαδήλωση της 1ης Μάη – ξεσηκωμός παντού

Ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Καρδίτσας
 
H φετινή Πρωτομαγιά (την ερχόμενη Τετάρτη) έχει ιδιαίτερο νόημα και οι κινητοποιήσεις του ελληνικού εκείνη τη μέρα, έχουν βαρύνουσα σημασία.
Βρίσκει τους εργαζόμενους, τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας, με τραγικές τις συνέπειες της μνημονιακής λαίλαπας, μπροστά σε νέο κύκλο αντιλαϊκών μέτρων, που οδηγούν ολοταχώς στο 4ο μνημόνιο εξολόθρευσης, ένταση των στοιχείων αυταρχισμού, τρομοκρατίας, εργοδοτικής αυθαιρεσίας.

Εκτός των άλλων όμως, η φετινή πρωτομαγιά συναντάει και επιπρόσθετα εμπόδια επειδή συμπίπτει με ημέρα της Μ. Εβδομάδας και της απόφασης της κυβέρνησης να την μεταφέρει την Τρίτη του Πάσχα. Τα Συνδικάτα αποφάσισαν να γιορτάσουν την 1η του Μάη με απεργιακή κινητοποίηση την Μ. Τετάρτη
Η 1η ΜΑΗ δεν είναι αργία είναι ΑΠΕΡΓΙΑ, είναι ημέρα μνήμης των θυσιών και των αιματοβαμμένων αγώνων των εργαζομένων, δηλώνει την συνέχιση των αγώνων, που στις μέρες μας πρέπει να εκφραστεί με την ανατροπή των μνημονίων και της κυβέρνησης. Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, η ημέρα των εργαζομένων πρέπει να γιορταστεί όπως της αρμόζει και απαιτούν οι στιγμές, με ΑΠΕΡΓΙΑ.
Ιδιαίτερα σήμερα, που στοχοποιούνται οι συλλογικές καταχτήσεις, που γίνεται μεγάλη προσπάθεια να αδρανήσουν τα ταξικά αντανακλαστικά της μνήμης και της συλλογικής αξίας, να καλλιεργηθεί η λογική της αδράνειας και της αποδοχής του μονόδρομου του μνημονίου, της έξαρσης της εργοδοτικής αυθαιρεσίας και της τρομοκρατίας.
Επειδή πλέον το ζήτημα είναι καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΟ και αφορά στην πτώση της μνημονιακής κυβέρνησης, καλούμε τους Καρδιτσιώτες και τις Καρδιτσιώτισες να συμμετέχουν μαζικά στη μεγάλη διαδήλωση που θα γίνει στην κεντρική πλατεία (Ελευθερίας), την Τετάρτη 1η Μάη, στις 10.30 το πρωϊ.
Ο δρόμος της ανατροπής χτίζεται καθημερινά και χτίζεται από σένα!
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
26-04-2013
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου